Contact

Team

Over ons

Poli-Protect, dat zijn wij, Kris en Ellen. Samen met onze medewerkers vormen we een klein team met een heel specifieke specialisatie, namelijk het herstellen van velgen. Ondertussen zijn we meer dan tien jaar bezig en herstellen we velgen van A tot Z voor klanten van de regio Brugge tot Brussel.
Garages, bandencentrales, carrosseriebedrijven, …. over heel Vlaanderen doen regelmatig beroep op ons.

Alle stappen die horen bij het herstellen van velgen gebeuren intern. We beschikken dan ook over een uitgebreid en hoogtechnologisch machinepark. Dat laat ons toe om alle soorten velgen te herstellen van alle automerken. Elke velg krijgt dezelfde behandeling waardoor de nieuwstaat van de velg, na het doorlopen van het ganse procedé, telkens geëvenaard wordt.

Poli-Protect is een familiebedrijf en daar hoort ook een persoonlijke, maar heel professionele service bij. Voor de klant betekent dit één aanspreekpunt en een kwaliteitsvolle afwerking van de velgen.

Wij weten hoe beschadigde velgen een doorn in het oog kunnen zijn voor een autoliefhebber. Een velg er weer als nieuw laten uitzien, alsof ze net van de fabriek komt, is dan ook bij elke opdracht telkens opnieuw ons streefdoel.